Commissies

Het bestuur kan natuurlijk niet alles zelf doen. Daarom zijn er een aantal commissies benoemd. Hier staan de verschillende commissies uitgelegd.

Heb je opmerkingen of leuke ideeën voor één van de commissies of voor een nieuwe commissie, dan horen wij het graag!

Special Olympics

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van vergaderingen/informatiebijeenkomst voor coaches+ouders (coaches verzorgen deze inhoudelijk). Daarnaast gaat deze commissie op zoek naar sponsors gericht op Special Olympics. Hierbij kan gedacht worden aan sponsors voor het inschrijfgeld en kleding.

De Special Olympics commissie bestaat uit Rina Steeg, Patrucia van de Laar, Carin Gulikers en Vicky Vos-Vermeulen.

Activiteitencommissie

Naast de wekelijkse trainingen worden er 2 activiteiten per jaar georganiseerd. De invulling van de activiteiten is aan deze commissie, dit kan een training in de turnhal zijn of een activiteit rondom Pasen, Carnaval, etc.

De activiteitencommissie bestaat uit Vicky Vos-Vermeulen en Margie Korsten.Voorstellingscommissie

We willen graag een ‘Ik ben trots op mezelf’-voorstelling organiseren waarbij we alle leden willen laten stralen.

De voorstellingscommissie bestaat uit Lieke van de Wetering, Jara Bekkers, Sascha van Vliet en Vicky Vos-Vermeulen.Sponsorcommissie

De sponsorcommissie houdt zich bezig met het zoeken van sponsoren die een financiële bijdrage willen leveren aan Special Gym.

De sponsorcommissie bestaat uit Patrucia van de Laar, Jeroen Korsten en Demi Jansen.

Kascommissie

De kascommissie controleert ieder jaar de boekhouding. Ieder seizoen treedt er één commissielid af en zal er een nieuw lid benoemd worden in de Algemene Leden Vergadering.

De kascommissie bestaat uit Pascal Muller en Dick van Breda.