30 medailles voor onze vereniging!

Wat een geweldig weekend hebben wij achter de rug! Een avontuur met heel veel genietmomenten! Vrijdag 14 juni vertrokken we met 9 sporters: Kyara, Esther, Nienke, Josefien, Sarah, Teun, Quinten, Thijs en Nick en 5 coaches: Renske, Thomas, Jara, Demi en Vicky, bij onze eigen gymzaal naar de openingsceremonie in het Breepark Breda. Heerlijk gegeten, een mooie opening met het ontsteken van de Olympische vlam, de Olympische eed en het hijsen van de vlag. Om het feest compleet te maken was er een optreden van Frans Bauer!  Daarna naar het Olympisch dorp in de Beekse Bergen. Daar moesten we de bedden opmaken en zijn we snel gaan slapen.  De volgende ochtend ging vroeg de wekker voor het turnen met de divisioneringswedstrijden. De gymnasten turnen allemaal hun wedstrijdoefeningen en worden dan ingedeeld in de divisies. Een best spannende dag, want voor het eerst in deze gymzaal, op deze toestellen, met juryleden en publiek. En voor 4 sporters (Sarah, Nick, Quinten en Teun) zelfs hun eerste turnwedstrijd!  Wat deden ze het goed! Dat ze op deze plek zichzelf durven te laten zien en daar durven te staan is zo’n mooie overwinning, keer op keer! Meedoen is goud!!! De middag hadden we even rust in onze huisjes. De sporters hebben allemaal even zelf gerust en we hebben samen iets geknutseld en bingo gespeeld. Toen naar Safaripark de Beekse Bergen om de dieren te zien en frietjes te eten. Genieten samen!

Kan een afbeelding zijn van 11 mensen

 Op zondag de turnwedstrijd. Het hele programma was een herhaling van zaterdag. Zo fijn om te zien hoe goed dat is voor deze groep sporters! Ze hadden vertrouwen in hun kunnen na zaterdag. Het belangrijkste vandaag was genieten en plezier hebben! En dat hebben ze gedaan! Met heel veel publiek voor ons op de tribune!  Breda gym had het erg goed georganiseerd en liet een mooie acro demonstratie zien. Esther en Josefien lieten samen met jurylid Arjen een demonstratie zien op vloer! Een hele goede wedstrijd geturnd, die afgesloten werd met als kers op de taart: 11x GOUD 🥇 13x ZILVER 🥈en 6x BRONS 🥉 Mega trots reden we terug naar Heesch. Waar we ontvangen werden met spandoeken, vlaggetjes, confetti, champagne, bloemen en mooie woorden! Echt iedereen onwijs bedankt voor deze geweldige ervaring die we rijker zijn!  Wat niet mogelijk geweest was zonder de sponsoren. Ik ben heel dankbaar dat jullie inzien hoe waardevol deze evenementen zijn voor de doelgroep en jullie mee bijdragen aan inclusie en participatie!

Hendriks Bouw en Ontwikkeling, Traktiebatterijen Nederland, Q3 Concept B.V., HH Projectmanagement & Vastgoedbeheer, Het Schildersteam, Ibn, Actemium, Van den Hoven Schoenmode, Van Delft Groep, Hoffmans Schilderwerken B.V., Nicky Driessen, Verbruggen Oss, Lunenburg.nu

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen en trampoline