Buitenlessen!

Yes! Op zondag 14 maart mocht Special Gym eindelijk weer samen sporten. Beiden groepen van Special Gym kwamen op zondag naar de buitenles bij ‘t Kuipke, hartelijk dank aan ‘t Kuipke! Ondanks dat een buitenles heel anders is, hebben de coaches geprobeerd om zoveel mogelijk de structuur van de normale lessen aan te houden. En met succes: alle sporters genoten van het samen sporten en weer samen bezig zijn. Het plezier straalde er weer vanaf! De lockdown is voor de sporters van Special Gym heel pittig geweest. Met het samenkomen wordt de missie weer super bevestigd: Gymmen met een lach, waar een ieder zichzelf zijn mag. Sporters en coaches genieten van het weer samen sporten! Ook is meteen de nieuwe airtrack uitgetest! Van Berkel Vloeren heeft deze airtrack aan Special Gym gesponsord voor onze buitenlessen. Zodra we weer binnen morgen sporten, zal de airtrack uiteraard ook binnen gebruikt gaan worden. De sporters en coaches zijn er superblij mee en gaan hier veel plezier mee hebben. Hartelijk dank aan Van Berkel Vloeren! 

Een week later mochten de sporters weer komen sporten en ook deze keer namen de coaches nieuwe materialen mee. Onder andere een grote kruiptunnel en een parachute. Deze en meer materialen zijn aangeschaft met de bedrag dat Special Gym heeft opgehaald tijdens Rabobank Clubsupport 2020.